NL / EN

Brainwash: The Smartphone Orchestra & Babeth Fonchie

Online together

Wanneer: Vrijdag 11 maart | 18.00 - 18.30

Locatie: Nationale Opera & Ballet, Odeonzaal

Ticketprijs: Inbegrepen in ticket voor Denis & Katya

Taal: Nederlands

Wat staat er op het spel als we continu met elkaar in contact staan? Zorgen onze telefoons ervoor dat we meer of minder verbonden zijn? Met creatief collectief The Smartphone Orchestra componeren we een nieuw muziekstuk: Music voor Smartphones III. Een gezamenlijke compositie als reactie op de veelgehoorde kritiek dat smartphones ons alleen maar verder uit elkaar drijven. Dichter Babeth Fonchie draagt voor uit haar werk, en zoomt in op kwetsbaarheid en verbondenheid in het online leven.

PS. Neem je smartphone mee! (Alsof je die zou vergeten.)

Tijdens dit programma geniet je van optredens van:

- The Smartphone Orchestra     Lees meer
- Babeth Fonchie                       Lees meer

Moderator van het programma is Consuela Esseboom.

Dit programma is toegankelijk voor iedereen met een ticket voor Denis & Katya. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees op tijd! Vooraf plaatsen reserveren is niet mogelijk.

Over Brainwash
Brainwash Festival is dé plek waar het denken en onderzoeken voorop staat. Je krijgt van ons geen eenduidige antwoorden maar onverwachte inzichten, nieuwe ideeën en vooral veel stof tot nadenken. Op ons platform komen filosofen, wetenschappers, schrijvers en theatermakers samen om jouw blik te kantelen door hun ideeën en inzichten te delen.

Pop-ups en meer!
Tijdens de festivaldagen van OFF wordt de foyer getransformeerd tot een bruisend festivalhart. Verwacht pop-up performances van muzikanten, spoken word artiesten en nog veel meer tofs!


Draag bij aan OFF
Wil je ons helpen het Opera Forward Festival mogelijk te maken? Klik hier om bij te dragen aan OFF!

Team & cast

Performance

The Smartphone Orchestra

Spreker

Babeth Fonchie

Moderator

Consuela Esseboom

Lees meer